Αρχική / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Creta Beauty Expo 8 -10 Μαΐου 2020

Creta Beauty Expo 8 -10 Μαΐου 2020

Creta Beauty Expo 8-10 Μαΐου 2020
Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης

Μετά την τεράστια επιτυχία της 1ης Creta Beauty Expo και αιτήματα επιχειρήσεων & επισκεπτών ανακοινώνουμε επίσημα την Creta Beauty Expo #summeredition η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 8 ως τις 10 Μαΐου 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Ηρακλείου!
 
 Η Creta Beauty Expo #summeredition φέρνει στην Κρήτη τις τάσεις στο χώρο της ομορφιάς για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2020.

Όπως και το χειμώνα έτσι και το καλοκαίρι υποδεχόμαστε στο Ηράκλειο επιχειρήσεις με ηγετική θέση στο χώρο της ομορφιάς μόνο για τους επαγγελματίες της Κρήτης!


 
Στην έκθεση θα πραγματοποιηθούν Σεμινάρια ομορφιάς, Σεμινάρια για το πως να προωθήσετε την επιχείρησή σας online, Inspirational Speeches, Party, Photo Booths, Ειδικοί χώροι για να νιώσετε και εσείς Celebrities, Celebrity Guests και ένα συνέδριο επιχειρηματικότητας από γυναίκες για γυναίκες!
Επίσης μεγάλοι διαγωνισμοί και giveaways με πλούσια δώρα για όλους τους επισκέπτες!
Και τέλος, πάρα πολλές εκπλήξεις που θα σας αφήσουν σίγουρα άφωνους!
 
Είσοδος μόνο για επαγγελματίες

Δηλώστε σήμερα συμμετοχή και πάρτε μέρος σε μια από τις σημαντικά ανερχόμενες εκθέσεις ομορφιάς της Ελλάδας!

Στοιχεία Επικοινωνίας
ALFAEXPO – Ελευθερίου Βενιζέλου 131α, Αθήνα, ΤΚ 14231

Τ. 210 2772244

E. info@alfaexpo.gr

 

 

Άγιος Ηλίας ο Αρδούνης προστάτης των κομμωτών, πότε, που και γιατί τιμούμε την μνήμη του!

Creta Beauty Expo 8-10 Μαΐου 2020 Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης Μετά την τεράστια επιτυχία της 1ης Creta Beauty Expo και αιτήματα επιχειρήσεων & επισκεπτών ανακοινώνουμε επίσημα την Creta Beauty Expo #summeredition η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 8 ως τις 10 Μαΐου 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Ηρακλείου!    Η Creta Beauty Expo #summeredition φέρνει στην Κρήτη τις τάσεις στο χώρο της ομορφιάς για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2020. Όπως και το χειμώνα έτσι και το καλοκαίρι υποδεχόμαστε στο Ηράκλειο επιχειρήσεις με ηγετική θέση στο χώρο της ομορφιάς μόνο για τους επαγγελματίες της Κρήτης!  …

User Rating: 4.83 ( 2 votes)

Δείτε επίσης

beautyworld MIDDLE EAST – Νέες Ημερομηνίες Διεξαγωγής 17-19 Αυγούστου 2020

Η beautyworld MIDDLE EAST, η μεγαλύτερη έκθεση προϊόντων ομορφιάς, ειδών περιποίησης μαλλιών, αρωμάτων και προϊόντων …