Αρχική / Εκθέσεις / ANGELO SEMINARA @ HAIRPROF

ANGELO SEMINARA @ HAIRPROF

ANGELO SEMINARA @ HAIRPROF

Είναι γεγονός, ο Angelo Seminara  έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ΣΕΦ (Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας)στο πλατό της HAIRPROF!

O τέσσερις φορές νικητής στα BHA British Hairdresser of the Year Award (2007,2010,2012 και 2016) και τρεις φορές νικητής της χρονιάς στο Τhe Grand Trophy AIPP Award (2012 and 2016), ο απόλυτος κυρίαρχος του editorial σε όλο τον κόσμο (Harpers Bazaar, Vanity Fair, Italian Vogue, French Vogue, The Sunday Times, Mixte and Dazed and Confused).

O Angelo Seminara θα δείξει στους Έλληνες κομμωτές όλα τα μυστικά του, σε χρώμα και  avant guard & editorial χτενίσματα σε ένα μοναδικό Look & Learn Show.

  

Το μεγάλο Look & Learn Show θα γίνει στο πλαίσιο της έκθεσης HAIRPROF της μοναδικής έκθεσης στην Ελλάδα AΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΕΣ & BARBERS, στο ΣΕΦ(Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας) στην αίθουσα ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ.

Η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται μόνο σε επαγγελματίες του χώρου και σε έναν συνοδό.

   

Για το Look & Learn  show του ANGELO SEMINARA  πρέπει να είστε τουλάχιστον μία ώρα πριν στην έκθεση για την έγκαιρη εγγραφή σας στην reception και είσοδό σας στην αίθουσα διεξαγωγής του show.

Για να κλείσετε θέση πατήστε εδώ

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρίσκετε στο http://hairprof.eu/

Δείτε επίσης

beautyworld MIDDLE EAST – Νέες Ημερομηνίες Διεξαγωγής 17-19 Αυγούστου 2020

Η beautyworld MIDDLE EAST, η μεγαλύτερη έκθεση προϊόντων ομορφιάς, ειδών περιποίησης μαλλιών, αρωμάτων και προϊόντων …