Δευτέρα , Αύγουστος 15 2022

ΨΑΛΙΔΙΑ

ΣΚΕΥΗ ΚΟΥΡΕΙΟΥ

Σκεύη κουρείου με τον αέρα του παραδοσιακού κουρείου! Ψεκαστήρες, υδροδοχεία και κύπελλα ξυρίσματος επίχρυσα, nickel, πορσελάνινα, γυάλινα δοχεία, κρυστάλλινοι ψεκαστήρες κολώνιας, BARBER Pole K-Concept σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και μεγεθών. Ο τέλειος συνδυασμός του απαράμιλλου παραδοσιακού στυλ ενός μπαρμπέρικου με την κορυφαία ποιότητα των υλικών, καθιστούν τα σκεύη μας δείγματα εξαιρετικής αισθητικής, αλλά και πρακτικότητας.

 

 

 

HXG

Γιαπωνέζικο ψαλίδι Joewell αραιώματος Texturizing με 20 δόντια και ποσοστό κοπής περίπου 15-20%. Λόγω της ειδικής γεωμετρίας των δοντιών του και του διευρυμένου μεταξύ τους κενού, τα μαλλιά συγκρατούνται εύκολα και το ψαλίδι μπορεί να τραβηχτεί χωρίς δυσκολία όταν η λάμα του μπαίνει κάθετα ή διαγώνια στο μαλλί. Μέγεθος 6”.

 

SCS-Pink Gold

Χειροποίητο Γιαπωνέζικο ψαλίδι Joewell από Supreme Cobalt Base Alloy CBA-1, με βάρος μόλις 46γραμμάρια, σε χρώμα pink-gold. Διαθέσιμο σε 5.25”  και 5.75”.

 

SPM

Χειροποίητο ψαλίδι Joewell Ιαπωνίας από Powder Metal Alloy με ακόμα μεγαλύτερη σκληρότητα και αντοχή από τα ειδικά κράματα χάλυβα των άλλων ψαλιδιών! Η απαλή ικανότητα κοπής του διαρκεί πολύ περισσότερο και η αναγκαιότητα του για ακόνισμα είναι πολύ μικρότερη. Διατίθεται σε Μεγέθη 5, 5.5 και 6”

 

Θα τα βρείτε στο κατάστημα μας Μάρνη 47, Αθήνα, Τηλέφωνο 210 5226671

και στο www.tsombaris.gr/

Δείτε επίσης

Το απόλυτο προϊόν που συνδυάζει 10 οφέλη σε 1

                Πρόκειται για το must-have προϊόν σε κάθε …