Αρχική / Εκθέσεις / 25η Διεθνής Έκθεση Τεχνολογίας για την Βιομηχανία Καλλυντικών 2 – 4 Ιουνίου 2020 / Σάο Πάολο, Βραζιλία

25η Διεθνής Έκθεση Τεχνολογίας για την Βιομηχανία Καλλυντικών 2 – 4 Ιουνίου 2020 / Σάο Πάολο, Βραζιλία

Η FCE Cosmetique κάθε χρόνο συγκεντρώνει μαζί τα τελευταία 25 χρόνια ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα και την καινοτομία στην βραζιλιάνικη αγορά φαρμάκων. Το 2019  μαζί με την FCE PHARMA (διεθνής έκθεση για την βιομηχανία καλλυντικών) φιλοξένησε 1.100 και πλέον brands  από 10 διαφορετικές χώρες. Νέα προϊόντα και καινοτομίες παρουσιάστηκαν σε 16.500 αγοραστές που έσπευσαν από 23 χώρες (Αργεντινή, Παραγουάη, Περού, Κολομβία, ΗΠΑ, Κίνα, Γαλλία, Χιλή, Ουρουγουάη κ.α.) στο εκθεσιακό São Paulo Expo. 

Η FCE Cosmetique καθιερώθηκε ως η κυριότερη πλατφόρμα του τομέα, είναι η έκθεση που εισάγει και λανσάρει νέα προϊόντα από την Ευρώπη και η μοναδική έκθεση στην Λατινική Αμερική που συνέβαλε στην εξέλιξη του κλάδου στην χώρα.

Η FCE Cosmetique είναι η κύρια πλατφόρμα μάρκετινγκ, επικοινωνιών και πωλήσεων για τη βιομηχανία καλλυντικών. Η έκθεση διαδραματίζει θεμελιώδη ρόλο στην ανάπτυξη του κλάδου. Εκτός από τα νέα λανσαρίσματα, νέες τάσεις, νέες τεχνολογίες για τη βιομηχανία καλλυντικών, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, η εκδήλωση παρέχει επίσης ποιοτικό περιεχόμενο, ανταλλαγή εμπειριών με εξειδικευμένους επαγγελματίες, case studies και συμμετοχή σε συνέδρια και συνομιλίες. Πρόκειται για μια επένδυση με βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη οικονομική απόδοση και συνιστάται σε εταιρείες που επιθυμούν να προσελκύσουν νέους πελάτες και να αυξήσουν το προφίλ τους στην αγορά.

Η αγορά καλλυντικών της Βραζιλίας είναι η 4η μεγαλύτερη αγορά παγκοσμίως

Η Βραζιλία είναι η 4η μεγαλύτερη καταναλωτική αγορά προϊόντων ομορφιάς, με έσοδα 29,3 δισ. Δολαρίων ΗΠΑ.

Ο κλάδος της ομορφιάς είναι μεταξύ των 10 κορυφαίων τομέων λιανικής πώλησης.

Η αγορά της Βραζιλίας αντιστοιχεί στο 6,6% της παγκόσμιας κατανάλωσης και στο 49% της κατανάλωσης της Λατινικής Αμερικής.

Η αγορά αρωμάτων της Βραζιλίας ανήλθε σε περίπου 5,7 δισεκατομμύρια δολάρια το 2016 και περίπου το 90% αυτών των προϊόντων είναι εγχώριας προέλευσης.

Η Βραζιλία είναι η 4η μεγαλύτερη παγκοσμίως αγορά για προϊόντα στοματικής υγιεινής, μπάνιου και μαλλιών.

Λάβετε μέρος στην πιο σημαντική πλατφόρμα για την βιομηχανία καλλυντικών για την Βραζιλία & τη Λατινική Αμερική!

Πληροφορίες: Τηλ. 210 6410405, 210 6090525

https://nuernbergmesse.gr/

Δείτε επίσης

beautyworld MIDDLE EAST – Νέες Ημερομηνίες Διεξαγωγής 17-19 Αυγούστου 2020

Η beautyworld MIDDLE EAST, η μεγαλύτερη έκθεση προϊόντων ομορφιάς, ειδών περιποίησης μαλλιών, αρωμάτων και προϊόντων …