Αρχική / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ IHB FESTIVAL

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ IHB FESTIVAL

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ IHB FESTIVAL

Μετά την εμφάνιση των κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την προστασία των πολιτών, είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλλουμε το 1ο International Hair & Beauty Festival, σκεπτόμενοι πρωτίστως την προστασία και την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες του Φεστιβάλ.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς, τους συμμετέχοντες και διαγωνιζόμενους , τους συνεργάτες και όλους τους φίλους, για την κατανόηση και τη διαρκή συμπαράσταση.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθεί σύντομα.

 
Διοργάνωση ariapr/events/media – κα Αριάδνη Νικάκη, 6979255605

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ελευθερία Νταβατζή, 694 8805328, press@ihb-festival.com

 

 

 

Άγιος Ηλίας ο Αρδούνης προστάτης των κομμωτών, πότε, που και γιατί τιμούμε την μνήμη του!

                                               

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ IHB FESTIVAL Μετά την εμφάνιση των κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την προστασία των πολιτών, είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλλουμε το 1ο International Hair & Beauty Festival, σκεπτόμενοι πρωτίστως την προστασία και την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες του Φεστιβάλ. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς, τους συμμετέχοντες και διαγωνιζόμενους , τους συνεργάτες και όλους τους φίλους, για την κατανόηση και τη διαρκή συμπαράσταση. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθεί σύντομα.   Διοργάνωση ariapr/events/media – κα Αριάδνη Νικάκη, 6979255605 Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ελευθερία…

User Rating: 5 ( 2 votes)

Δείτε επίσης

beautyworld MIDDLE EAST – Νέες Ημερομηνίες Διεξαγωγής 17-19 Αυγούστου 2020

Η beautyworld MIDDLE EAST, η μεγαλύτερη έκθεση προϊόντων ομορφιάς, ειδών περιποίησης μαλλιών, αρωμάτων και προϊόντων …