Παρασκευή , Φεβρουάριος 3 2017
Τελευταία νέα
Αρχική / Αισθητική / 1st All Star Barber & Diamond Princess Trophy 19 Φεβρουαρίου 2017 | Maroussi Plaza

1st All Star Barber & Diamond Princess Trophy 19 Φεβρουαρίου 2017 | Maroussi Plaza

Το “1st All star Barber & Diamond Princess Trophy” είναι ένας πανελλήνιος διαγωνισμός κομμωτικής που σκοπό έχει να αναδείξει την αγάπη των συμμετεχόντων για την κομμωτική τέχνη και θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο Maroussi Plaza, στις 19 Φεβρουαρίου 2017, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος επαγγελματίες κομμωτές, barbers και σπουδαστές που με τις ικανότητες και το ταλέντο τους, σίγουρα θα μας εντυπωσιάσουν.

Οι κατηγορίες που θα διαγωνιστούν, οι συμμετέχοντες για το αντρικό στυλ είναι: old school haircut, tribal maori, hair tattoo (ελεύθερο σχέδιο – προσωπογραφίες) & total look hipster με βαρύτητα στα γένια και μουστάκια. Σε ότι αφορά το γυναικείο στυλ, οι κατηγορίες είναι: ελεύθερο χτένισμα σε μακριά μαλλιά & νυφικό χτένισμα με απαραίτητο το στέμμα, καθώς το θέμα είναι οι Διαμαντένιες Πριγκίπισσες. Σε ότι αφορά τη μαθητεία, οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τύλιγμα σε ρόλεϋ για να δείξουν την ακρίβεια της τεχνικής τους στις χωρίστρες και το τύλιγμα.

Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα διοργάνωση, από την εταιρεία δημοσίων σχέσεων αriapr και τους Βασίλη Πολίτη (Artistic Fashion Director), Ισίδωρο Ρούσσο (Master Barber) και Βασίλη Θεοχάρη (Master Barber) που απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή, όλοι τους καταξιωμένοι hair stylists, κριτές πανελληνίων και παγκόσμιων διαγωνισμών και με πολυετή προϋπηρεσία ως προπονητές της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Κομμωτών.

Στο διαγωνισμό, θα συμμετάσχει και ο Κωνσταντίνος Κουτούπης που θα προσπαθήσει να κατακτήσει το Ρεκόρ Γκίνες για το πιο σύντομο κούρεμα.

Παράλληλα με τον διαγωνισμό θα πραγματοποιούνται παρουσιάσεις και show από καταξιωμένους κομμωτές και εταιρείες κομμωτικών προϊόντων & υπηρεσιών, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Το διαγωνισμό παρουσιάζει η δημοσιογράφος Ελευθερία Νταβατζή.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Για το τέλος, η φημισμένη σχολή κομμωτικής, Vang θα παρουσιασει ένα φαντασμαγορικό show!

19 Φεβρουαρίου 2017
Maroussi Plaza

Φραγκοκκλησιάς 3α και Γρανικού, Μαρούσι 151 25 Αθήνα

To Μαρούσι Πλάζα βρίσκεται στο Παράδεισο Αμαρουσίου σε απόσταση αναπνοής από τη Λεωφόρο Κηφισίας και συγκεκριμένα από τον κόμβο αυτής καθώς και απ΄την Αττική Οδό (έξοδος Κηφισίας).

Οι επιπλέον δυνατότητες πρόσβασης στο Maroussi Plaza είναι οι εξής:

  • Με προαστιακό – Στάση Κηφισίας
  • Με λεωφορείο – Στάση Χειμάρρας (λεωφορεία 550, Α7, Α8, Χ14)

Δείτε επίσης

Farmavita

Omniplex Το προϊόν με την νέα μοριακή τεχνολογία της Farmavita για την αναδόμηση της φυσικής …