Πέμπτη , Οκτώβριος 17 2019
Αρχική / Κομμωτικά Νέα / Σωματεία κομμωτών / ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΚΟΥΡΕΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Nέο Δ.Σ

ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΚΟΥΡΕΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Nέο Δ.Σ

Συνάδελφοι,

Σας κάνουμε γνωστό ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Συντεχνία Κουρέων-Κομμωτών Αλεξ/πολης», που προέκυψε από τις εκλογές που έγιναν στις 9 Οκτωβρίου 2017, συγκροτήθηκε σε σώμα στις 11 Οκτωβρίου 2017 και έχει ως εξής :

  1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
  2. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΑΝΟΓΛΙΔΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ
  3. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΗΛΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
  4. ΤΑΜΙΑΣ: ΠΑΡΤΑΛΗ ΜΥΡΣΙΝΗ
  5. ΜΕΛΟΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
  6. ΜΕΛΟΣ: ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ ΤΑΣΟΥΛΑ
  7. ΜΕΛΟΣ: ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως υπάρχουν ακόμη δραστήριοι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για το Σωματείο. Σε μια δύσκολη για τον κλάδο εποχή, η συμμετοχή στη διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, δείχνει την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλεται αυτή από τους συναδέλφους και τη σοβαρότητα με την οποία το Διοικητικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος ο οποίος εκλέγεται για 6η συνεχόμενη φορά, αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει τα προβλήματά τους. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου, οραματιζόμενοι ένα καλύτερο αύριο, ένα αύριο που θα έλθει μέσα από διαρκείς αγώνες και δοκιμασίες στους οποίους θα είναι πρωτοπόρο. Ελπίζουμε στο μέλλον σε μεγαλύτερη συμμετοχή των συναδέλφων μας (εγγεγραμμένων και μη), ούτως ώστε ενωμένοι και πιο δυνατοί να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες μέρες που ζούμε.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Συντεχνίας

Ο Πρόεδρος: Χατζάκης Τριαντάφυλλος

Η Γεν. Γραμματέας: Ηλιάδου Κυριακή

Συνάδελφοι, Σας κάνουμε γνωστό ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Συντεχνία Κουρέων-Κομμωτών Αλεξ/πολης», που προέκυψε από τις εκλογές που έγιναν στις 9 Οκτωβρίου 2017, συγκροτήθηκε σε σώμα στις 11 Οκτωβρίου 2017 και έχει ως εξής : ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΑΝΟΓΛΙΔΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΗΛΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑΜΙΑΣ: ΠΑΡΤΑΛΗ ΜΥΡΣΙΝΗ ΜΕΛΟΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΕΛΟΣ: ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ ΤΑΣΟΥΛΑ ΜΕΛΟΣ: ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως υπάρχουν ακόμη δραστήριοι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για το Σωματείο. Σε μια δύσκολη για τον κλάδο εποχή, η συμμετοχή στη διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού…

User Rating: 5 ( 1 votes)