Σάββατο , Μάιος 25 2019
Αρχική / Δημιουργίες / ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ BARBER

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ BARBER

Μάθετε κι εσείς τα μυστικά της τέχνης του παραδοσιακού ξυρίσματος και προσθέστε μια ακόμα υπηρεσία στο κομμωτήριο σας αυξάνοντας τα έσοδα σας.
Παρακολουθήστε ατομικά ή ομαδικά σεμινάρια από τον έλληνα μετρ του είδους Θεοχάρη Βασίλη

προπονητή της εθνικής ομάδας ανδρικών κομμώσεων και για πολλά χρόνια μέλος αυτής, έχοντας στο ενεργητικό του πολλές και αξιόλογες διακρίσεις. Στα σεμινάρια αυτά θα εκπαιδευτείτε επάνω σε ζωντανά μοντέλα και θα μάθετε ξύρισμα απλό, ξύρισμα παραδοσιακό με κομπρέσες, ξύρισμα κόντρα, σωστή διάγνωση της τριχοφυΐας, διάγνωση επιδερμίδας, πότε μπορούμε να κάνουμε ξύρισμα σε έναν πελάτη και πότε όχι.
Φυσικά θα μάθετε να ξυρίζετε και με το κλασικό (λεπίδα) ξυράφι καθώς και τον τρόπο με τον οποίο ακονίζετε στην πέτρα και το λουρί!

Πληροφορίες:
210 7516 984

Μάθετε κι εσείς τα μυστικά της τέχνης του παραδοσιακού ξυρίσματος και προσθέστε μια ακόμα υπηρεσία στο κομμωτήριο σας αυξάνοντας τα έσοδα σας. Παρακολουθήστε ατομικά ή ομαδικά σεμινάρια από τον έλληνα μετρ του είδους Θεοχάρη Βασίλη προπονητή της εθνικής ομάδας ανδρικών κομμώσεων και για πολλά χρόνια μέλος αυτής, έχοντας στο ενεργητικό του πολλές και αξιόλογες διακρίσεις. Στα σεμινάρια αυτά θα εκπαιδευτείτε επάνω σε ζωντανά μοντέλα και θα μάθετε ξύρισμα απλό, ξύρισμα παραδοσιακό με κομπρέσες, ξύρισμα κόντρα, σωστή διάγνωση της τριχοφυΐας, διάγνωση επιδερμίδας, πότε μπορούμε να κάνουμε ξύρισμα σε έναν πελάτη και πότε όχι. Φυσικά θα μάθετε να ξυρίζετε και με το…

User Rating: 4.45 ( 5 votes)

Δείτε επίσης

Νόμος 4512/2018 προϋποθέσεις για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

Άρθρο 244. Ρύθμιση θεμάτων για την άσκηση των επαγγελμάτων του κομμωτή – κουρέα και τεχνίτη …