Σάββατο , Σεπτέμβριος 19 2020
Αρχική / ΝΕΑ / Σεμινάρια Παραδοσιακού Ξυρίσματος

Σεμινάρια Παραδοσιακού Ξυρίσματος

Η τέχνη του παραδοσιακού ξυρίσματος βρίσκει τον διαχρονικό της χαρακτήρα μέσα από τα έμπειρα χέρια του Κούλη & της Μίνας Ταταράκη.
Με εμπειρία που ακολουθεί από το 1980, η επιλογή του παραδοσιακού ξυρίσματος είναι με βεβαιότητα η ανώτερη.


Όσοι κομμωτές επιθυμούν να προσθέσουν επιπλέον υπηρεσίες ανδρικής περιποίησης σε ΓΕΝΙΑ & ΜΟΥΣΙ, που αναβιώνουν δυναμικά πλέον μέσα στις επιχειρήσεις, κάνοντάς τες να ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους, μπορούν να λάβουν μέρος σε σεμινάρια επιλογής τους (ατομικά – ομαδικά).


Σεμινάρια παρουσιάζονται σε όλη την Ελλάδα, καθώς
και σε ΣΩΜΑΤΕΙΑ που επιθυμούν να ενημερώσουν
τα μέλη τους για μία επιπλέον παροχή στο χώρο του κομμωτηρίου τους.

Πληροφορίες:
210 4654 504

 

ΚΕΚΕ κοπή πίτας 19/2/2020

 

Η τέχνη του παραδοσιακού ξυρίσματος βρίσκει τον διαχρονικό της χαρακτήρα μέσα από τα έμπειρα χέρια του Κούλη & της Μίνας Ταταράκη. Με εμπειρία που ακολουθεί από το 1980, η επιλογή του παραδοσιακού ξυρίσματος είναι με βεβαιότητα η ανώτερη. Όσοι κομμωτές επιθυμούν να προσθέσουν επιπλέον υπηρεσίες ανδρικής περιποίησης σε ΓΕΝΙΑ & ΜΟΥΣΙ, που αναβιώνουν δυναμικά πλέον μέσα στις επιχειρήσεις, κάνοντάς τες να ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους, μπορούν να λάβουν μέρος σε σεμινάρια επιλογής τους (ατομικά - ομαδικά). Σεμινάρια παρουσιάζονται σε όλη την Ελλάδα, καθώς και σε ΣΩΜΑΤΕΙΑ που επιθυμούν να ενημερώσουν τα μέλη τους για μία επιπλέον παροχή στο χώρο…

User Rating: 5 ( 1 votes)

Δείτε επίσης

ΑΝΑΒΟΛΗ της 6ης Hair prof

Μετά από την τελευταία απαγόρευση της κυβέρνησης για την διεξαγωγή εμπορικών εκθέσεων έως τις 15/9/2020, …