Πέμπτη , Οκτώβριος 17 2019
Αρχική / Κομμωτικά Νέα / ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Αθήνα, 20/06/2019
Αρ.Πρωτ: 96/2019
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Η Κλαδική Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας (Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε) πρόκειται να συνεργαστεί με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τις κομμώσεις των ιερειών κατά την Τελετή Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 17 Σεπτεμβρίου 2019 ,ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων που θα πραγματοποιηθούν στην Λωζάνη.
Για το σκοπό αυτό, με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου 51/10.02.2019 ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους ενδιαφερόμενους για την υποβολή αίτησης εκδήλωσης
ενδιαφέροντος στην ανωτέρα πολιτιστική εκδήλωση.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο ενδιαφερόμενος να είναι ο ίδιος μέλος σωματείου το οποίο να είναι ταμειακά τακτοποιημένο μέλος της Κλαδικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας(Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε) ή να απασχολεί εργαζομένους οι οποίοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΞΗΣ
Κάθε υποψήφιος εφόσον κατέχει το κριτήριο του μέλους σε σωματείου κατατάσσεται σε πίνακες κατάταξης κατά φθίνουσα σειρά συνολικής βαθμολογίας, όπως αυτή προκύπτει από το άθροισμα της βαθμολόγησης των παρακάτω κριτηρίων:

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
Να έχει υπάρξει προπονητής Εθνικής Ομάδας είτε στο Ανδρικό είτε στο Γυναικείο σκέλος. Μονάδες 20

Να έχει λάβει μέρος σε διαγωνισμό Κομμωτικής ως κριτής. Μονάδες 15
Να έχει λάβει μέρος σε διαγωνισμό Κομμωτικής ως διαγωνιζόμενος και να έχει βραβευτεί :
Α’ Θέση Μονάδες 12
Β’ Θέση Μονάδες 10
Γ’ Θέση Μονάδες 8
Να έχει διατελέσει μέλος στο καλλιτεχνικό τμήμα του σωματείου του. Μονάδες 6
Να είναι καταστηματάρχης κομμωτής με πενταετή(5) επαγγελματική εμπειρία. Μονάδες 5
Οι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κομμωτικής έτους 2018 και αποτελούν την Εθνική μας Ομάδα προηγούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα.
Μεταξύ ισοβαθμούντων υποψηφίων προηγείται ο υποψήφιος που έχει τις περισσότερες μονάδες στο πρώτο κριτήριο και αν αυτές συμπίπτουν στο δεύτερο κριτήριο και ούτω καθεξής.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που επισυνάπτεται στο τέλος της παρούσας πρόσκλησης, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά στο email της Ομοσπονδίας (neakokkke@yahoo.gr) είτε σε σφραγισμένο φάκελο στην οδό Ι.Σταίκου 72, Αγρίνιο ,Τ.Κ 30100, 1ος όροφος, εντός 10 εργάσιμων ημερών, με την ένδειξη «Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις κομμώσεις των ιερειών» υπόψη της επιτροπής αξιολόγησης των αιτήσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2641023828 και 6977437318 Μαρία Σωτηροπούλου και ώρες επικοινωνίας 12:00μμ-14:00μμ.
ΕΚ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Δείτε επίσης

Πιστοποίηση Επαγγελματικής Επάρκειας Κομμωτών – Κουρέων και Τεχνιτών Περιποίησης Χεριών και Ποδιών. Τελευταία Νέα… τι ισχύει

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. K1/87231 Σύστημα πιστοποίησης επαγγελματικής επάρκειας Κομμωτών-Κουρέων και Τεχνιτών Περιποίησης Χεριών και Ποδιών ΟΙ …