Σάββατο , Ιανουάριος 16 2021
Αρχική / Εκθέσεις / Ματαίωση των Εκθέσεων BEAUTY GREECE & BEAUTY MACEDONIA

Ματαίωση των Εκθέσεων BEAUTY GREECE & BEAUTY MACEDONIA

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από την

 

 

 

 

 

Με μεγάλη ανησυχία παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον κόσμο, αλλά και ιδιαίτερα στην χώρα μας. Δυστυχώς, αρκετό καιρό μετά την εμφάνισή της, η πανδημία Covid-19 συνεχίζει να εξαπλώνεται με αμείωτους ρυθμούς και να έχει ισχυρό αντίκτυπο τόσο στην Δημόσια Υγεία & στον τρόπο ζωής που γνωρίζαμε πριν εμφανιστεί, όσο και στην Οικονομία & την επαγγελματική δραστηριότητα.

Η αύξηση των κρουσμάτων μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και ο συνεχόμενος κίνδυνος για ακόμη μεγαλύτερη διασπορά  της πανδημίας, υποχρέωσε τις Δημόσιες Αρχές να θέσουν εκ νέου σε αναστολή λειτουργίας τις επιχειρήσεις Διοργάνωσης Εκθέσεων & Συνεδρίων.

 Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και συντασσόμενη με τις Οδηγίες Προστασίας & Πρόληψης από την Πανδημία Covid-19, σας ανακοινώνουμε την

 Ματαίωση των Εκθέσεων

«BEAUTY GREECE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2020»

(που ήταν προγραμματισμένη για 24-26/10/2020) &

«BEAUTY MACEDONIA ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2020»

(που ήταν προγραμματισμένη για 21-23/11/2020)

 Με γνώμονα πάντα την ασφαλή και επιτυχημένη διοργάνωση των Εκθέσεων BEAUTY, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις σχετικά με το επίμαχο θέμα, ελπίζοντας πως σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις ημερομηνίες των επόμενων Εκθέσεών μας.

Δείτε επίσης

«Τα καταστήματα Κουρεία και Κομμωτήρια αντιμετωπίζουν αθέμιτο ανταγωνισμό»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΡΕΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΧΡ. ΚΟΥΜΑΝΤΟΥ 6 – ΚΑΛΑΜΑΤΑ Τηλ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ-FAX/ 27210-85765 ΚΑΛΑΜΑΤΑ 11/11/2020 …