Παρασκευή , Ιανουάριος 17 2020
Αρχική / Κομμωτικά Νέα / ΘΕΜΑ: «Ευχαριστήριο μήνυμα της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε στη ΓΣΕΒΕΕ και τον Υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου»

ΘΕΜΑ: «Ευχαριστήριο μήνυμα της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε στη ΓΣΕΒΕΕ και τον Υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21/06/2019

ΘΕΜΑ: «Ευχαριστήριο μήνυμα της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε στη ΓΣΕΒΕΕ και τον Υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου»
Αποτελεσματική και εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Ιούνιου 2019 μεταξύ της Διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ με τη συμμετοχή του Προέδρου της Γεώργιου Καββαθά και του Υπουργού Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου.
Η Κλαδική Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας(Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε) όντας το μοναδικό επίσημο και αναγνωρισμένο όργανο εκπροσώπησης του κλάδου των κομμωτών και κατόπιν της συνεχόμενης επικοινωνίας που είχε η Πρόεδρος της, Μαρία Σωτηροπούλου, με εκπροσώπους της ΓΣΕΒΕΕ που προωθούν τα προβλήματα των ομοσπονδιών-μελών της, έθεσε υπόψη του Υπουργού Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου δια μέσου της ΓΣΕΒΕΕ ,την ανάγκη για άμεση υπογραφή ΚΥΑ για την πιστοποίηση των αποφοίτων των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης και των Εμπειροτεχνιτών Κουρέων Κομμωτών και Τεχνιτών περιποίησης χεριών και ποδιών, η οποία και τελικώς υπογράφτηκε στις 31/05/2019 με αριθμό Κ1/87231/31 Μαΐου 2019 «Σύστημα πιστοποίησης επαγγελματικής επάρκειας Κομμωτών-Κουρέων και Τεχνιτών Περιποίησης Χεριών και Ποδιών» (ΦΕΚ Β’ 2146/ 07-06-2019).
Η Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στην ΓΣΕΒΕΕ που προώθησε ένα από τα αιτήματα της και βρέθηκε άμεση λύση. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Καββαθά , τον εκπρόσωπο της ΓΣΕΒΕΕ στον ΕΟΠΠΕΠ κ.Ιωάννη Παπαργύρη και τον Πάρη Λιντζέρη που στάθηκαν δίπλα στην Ομοσπονδία και με υπομονή και επιμονή τελικώς επετεύχθη η υπογραφή της ΚΥΑ που κωλυσιεργούσε τα 2 τελευταία έτη.
Κλείνοντας να τονίσουμε και να ευχαριστήσουμε για την άμεση παρέμβαση του, τον Υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου ο οποίος συνέβαλλε στην επίλυση ενός σημαντικού προβλήματος που αντιμετώπιζε ο κλάδος της Κομμωτικής.
ΕΚ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Δείτε επίσης

ΚΟΥΡΕΜΑ… ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

ΕΣΤΙΑΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Προσωποποιημένες τεχνικές Σπουδή στην ασυμμετρία Θεωρία δομής κρανίου Θεωρία γεωμετρία Θεμελιώδη κουρέματα ΕΝΑ …