Σάββατο , Αύγουστος 8 2020
Αρχική / ΝΕΑ / Η νέα επαναστατική τεχνική κουρέματος από τον Γιάννη Πετρόπουλο της X-Team by FarmaVita GR

Η νέα επαναστατική τεχνική κουρέματος από τον Γιάννη Πετρόπουλο της X-Team by FarmaVita GR

Πολλές φορές έχουμε παρακολουθήσει τον Γιάννη Πετρόπουλο να παρουσιάζει καινοτόμες τεχνικές κουρέματος σε stage κλαδικών εκθέσεων και επιδείξεων, σε όλη την Ελλάδα με την X-Team της FarmaVita Gr. Με την εμπειρία που διαθέτει από την δεκαετία του ‘80 στις τεχνικές κουρέματος, δημιούργησε την κάθετη τεχνική φιλαρίσματος χρησιμοποιώντας αποκλειστικά χειρουργικό νυστέρι!!! Η πρωτοποριακή και εξεζητημένη τεχνική κουρέματος πετυχαίνει ένα’’ αόρατο’’ φιλάρισμα, δουλεύοντας κάθετα, επάνω στα μαλλιά, το νυστέρι διαβάζει την τρίχα κι έτσι αφαιρεί τον όγκο της όπου χρειάζεται με αποτέλεσμα την εξισορρόπηση της από την ρίζα έως την άκρη. Το αποτέλεσμα είναι η πελάτισσα να χάνει όγκο, δίχως να χάνει…

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

Πολλές φορές έχουμε παρακολουθήσει τον Γιάννη Πετρόπουλο να παρουσιάζει καινοτόμες τεχνικές κουρέματος σε stage κλαδικών εκθέσεων και επιδείξεων, σε όλη την Ελλάδα με την X-Team της FarmaVita Gr.

Με την εμπειρία που διαθέτει από την δεκαετία του ‘80 στις τεχνικές κουρέματος, δημιούργησε την κάθετη τεχνική φιλαρίσματος χρησιμοποιώντας αποκλειστικά χειρουργικό νυστέρι!!!

Η πρωτοποριακή και εξεζητημένη τεχνική κουρέματος πετυχαίνει ένα’’ αόρατο’’ φιλάρισμα, δουλεύοντας κάθετα, επάνω στα μαλλιά, το νυστέρι διαβάζει την τρίχα κι έτσι αφαιρεί τον όγκο της όπου χρειάζεται με αποτέλεσμα την εξισορρόπηση της από την ρίζα έως την άκρη.

Το αποτέλεσμα είναι η πελάτισσα να χάνει όγκο, δίχως να χάνει μήκος, δίνοντας κίνηση στα μαλλιά της χωρίς να έχει έντονες διαβαθμίσεις στο φιλάρισμα.
Οι πελάτισσες που δεν επιθυμούν κούρεμα του μήκους θα λατρέψουν την νέα τεχνική που θα τους προσφέρεται!

Για την ολοκλήρωση της τεχνικής υπηρεσίας, o Γιάννης Πετρόπουλος την συνδυάζει με τα προϊόντα περιποίησης και styling της
FarmaVita Gr και πιο συγκεκριμένα με τις σειρές Amethyst και HD.

Αν επιθυμείτε να προσθέσετε και εσείς μία ανώτερη υπηρεσία περιποίησης στον χώρο σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ατομικές ή ομαδικές παρουσιάσεις από τον avant garde του είδους σε συνεργασία με την εταιρεία Farmavita.

Παρουσιάσεις πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 93 42 350.

 

 

 

http://www.infobeauty.gr/creta-beauty-expo-8-10-%ce%bc%ce%b1%ce%90%ce%bf%cf%85-2020/

 

 

Δείτε επίσης

Εκπαίδευση & Μετεκπαίδευση Κομμωτών

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ Η εκπαίδευση κομμωτικής απευθύνεται σε νέους και νέες που θέλουν να ασχοληθούν με …