Σάββατο , Ιανουάριος 16 2021
Αρχική / Εκθέσεις / ΑΝΑΒΟΛΗ της 6ης Hair prof

ΑΝΑΒΟΛΗ της 6ης Hair prof

Μετά από την τελευταία απαγόρευση της κυβέρνησης για την διεξαγωγή εμπορικών εκθέσεων έως τις 15/9/2020, η διοργανωτές της Hairprof είναι υποχρεωμένοι να αναβάλουν την διεξαγωγή της 6ης Επαγγελματικής έκθεσης κομμωτηρίου Hairprof και να την μεταφέρουν σε νέες ημερομηνίες που θα τους επιτρέψουν  η κυβέρνηση και οι εξελίξεις σχετικά με το επιδημιολογικό φορτίο των επόμενων εβδομάδων ή και μηνών.

Οι διοργανωτές θεωρούν  πως ακόμη και να επιτραπεί η διεξαγωγή των εμπορικών εκθέσεων μεταξύ  15/9 και 26/9 που είναι προγραμματισμένη η έκθεση, είναι πάρα πολύ μικρό το χρονικό διάστημα όσον αφορά την ενημέρωση των επισκεπτών και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η προσέλευση του κόσμου να μην είναι η επιθυμητή.

Βάση των ανωτέρων και δεδομένου πως οι περισσότερες εκθέσεις του κλάδου μας σε παγκόσμιο επίπεδο  έχουν μεταφερθεί ή αναβληθεί, σας ενημερώνουμε πως θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής της 6ης Hairprof όταν το επιτρέψουν τα μέτρα κατά του Covid – 19.

Δείτε επίσης

«Τα καταστήματα Κουρεία και Κομμωτήρια αντιμετωπίζουν αθέμιτο ανταγωνισμό»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΡΕΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΧΡ. ΚΟΥΜΑΝΤΟΥ 6 – ΚΑΛΑΜΑΤΑ Τηλ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ-FAX/ 27210-85765 ΚΑΛΑΜΑΤΑ 11/11/2020 …